Lokacija

Hotel se nalazi u Antaliji, Lara, na svojoj plaž koja ima plavu zastavicu. Udaljen je oko 12km od starog grada Antalija i oko 10km od zračna luka Antalya. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2005. godine, zadnji put je renoviran 2019-2020. godine. Prostire se na površini od 33.000m, sastoji se od dve glavne zgrade sa 499 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju glavni restoran,  4 A’ la carte restorana, 8 barova i poslastičarnica, 8 otvorenih bazena, 4 zatvorena bazena. 

Za najmladje : mini club ( 4-12 godina), teenage club ( 13-17 godina), igralište, mini disko, dečiji meni u glavnom restoranu,  bazen za bebe , baby paket (grejač flašice, baby alarm i kadica za kupanje) koji se dobija na zahtev uz depozit. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Nalazi se na 160m dugoj peščanoj plaži koja ima plavu zastavicu.  Suncobrani, ležaljke i peškiri na bazenu i plaži su besplatni.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 499 soba, Sve sobe imaju: kupatilo sa tušem, centralni klima uredjaj, balkon, mini bar, ketler, Wi-Fi, sef, LCD TV,  telefon, fen za kosu.

Deluxe sobe su veličine 29m.       
Jacuzzi suite su veličine 46m2. Imaju francuski ležaj i  jacuzzi u kupatilu.
Family suite je veličine 57m2. Sastoji se od dve sobe i dva odvojena kupatila
Junior family sobe su veličine 35m2. Sastoji se od dve sobe odvojene vratima.
Family room su veličine  40m2.  Sastoji se od dve sobe.

Plaća se
: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran kao i nekoliko a’ la carte restorana (turski, italijanski, mongolski i  riblji), snack bar i poslastičarnica. Hotel ima 8 barova – Panorama bar, Breezes Lobby bar, Dreams Lobby bar, Beach Club Disco Bar, Robins Beach bar, Pool bar, Medieval Pool bar, Aquapark bar . U koncept ulaze lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači i sladoled u određeno vreme u toku dana.

Plaća se: A’ la carte restorani ( 10 eur po osobi uz neophodnu rezrevacju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, salon lepote, telefon, usluga pranja i peglanja,  besplatan Wi-Fi.

Sport i zabava

Hotel ima 8 otvorenih bazena – od toga poluolimpijski bazen, bazen sa 7 tobogana za odrasle, bazen sa 3 tobogana za decu, dečiji bazen, mini- club. Gostima su na raspolaganju dnevne i večernje animacije, aerobik, odbojka na pesku, pikado, Aqua park (7 tobogana za odrasle i 3 za decu), fitness programi, stoni tenis, tenis, mini golf, mini futbal, boćanje.

Plaća se: vodeni sportovi, bilijar, boćanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Spa centar, turska kupatilo, sauna.

Plaćaj se: masaže, tretmani lica i tela, SPA i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo na promenu pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korištenja sadržaja, promenu koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.