ROYAL THALASSA MONASTIR

ROYAL THALASSA MONASTIR

Lokacija

Hotel Royal Thalassa Monastir se nalazi u mestu Skanes. Udaljen je oko 7km od centra Monastira, oko 1km od aerodroma u Monastiru, oko 170km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa prelepim belim peskom, okružen zelenilom sa jednim od boljih  spa centara u celom Tunisu. Otvoren je 1999. godine. Ima 278 smeštajnih jedinica na tri sprata, od kojih je 14 junior apartmana i 2 senior apartmana. Za decu je tu mini klub (4-10).

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. 

Smeštaj

Sve sobe poseduju balkon ili terasu sa pogledom na more ili bazen, SAT TV, sef, mini bar, telefon, klimu, fen, internet.

Standardne sobe
imaju površinu od 28 – 34m².

Plaća se: room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:30 – 10:00), kasni dručak (10:00 – 11:00), ručak (12:30 – 14:30), večera (18:30 – 21:30), užine (15:00 – 18:30). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Poseduje 3 restorana “Chief`s market”,”Mona restoran” , “La Voile restoran” koji se nalazi na samoj plaži i otvoren je u sezoni. Takođe, u hotelu se nalazi nekoliko barova: “The Rendez-vouse” bar,  pool bar, beach bar.

Plaćaju se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, menjacnica, nargila, frizer, salon lepote.

Sport i zabava

Hotel ima otvoreni i zatvoreni, kao i dečiji bazen. Od sportova su na raspolaganju: jedrenje na dasci, tenis, pedalina, stoni tenis, mini-golf, pikado, boćanje, odbojka na pesku, dnevni i večernji animacijski program. 

Plaćaju se: motorizovani sportovi na vodi, banana čamac, skijanje na vodi, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Spa centar  “The Royal Elyssa Thalasso & Spa”  koji se prostire na 16.500 m².

Plaćaju se: masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ROYAL THALASSA MONASTIR
1 EUR = 117.5800 RSD