ROYAL TAJ MAHAL

ROYAL TAJ MAHAL

Lokacija

Nalazi se u mestu Evrenseki na svojoj plaži, oko 5km od centra Sidea, oko 10km od Manavgata i oko 58km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel se prostire na 40.000 m2 i otvoren je u junu 2015. godine. Ima 450 soba (351 standardna soba, 5 soba za osobe sa posebnim potrebama, 26 junior apartmana, 20 duplex family soba, 10 konektovanih family i 38 Taj Mahal porodičnih soba).

Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (italijanski, riblji i indijsko-meksički), Snack restoran, Bistro, 8 barova, poslastičaricu, diskoteku – noćni klub, amfiteatar, kuglanu…

Za decu tu je dečiji bazen sa toboganima, mini klub (4–12 godina), luna park, akva park, igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe poseduju balkon, tepih, mini bar (dnevno se dopunjava sokovima, vodom i pivom), ketler, sef, direktan telefon, TV sa satelitskim programima, centralnu klimu, fen, kupatilo sa tušem, WiFi internet. Standardne superior sobe su veličine 52m2.
Family sobe imaju 77m2, dve vratima povezane spavaće sobe, u jednoj se nalazi bračni ležaj, a u drugoj dva pojedinačna kreveta.

Plaćaju se: room service, telefon, bade mantil na zahtev.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu obuhvata: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina i supe (samoposluživanje – izbor više jela), dijetalni, dečji i tematski bife, užine u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u toku večere, turske palačinke.

Plaćaju se: luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, sokovi od sveže ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar, sale za sastanke i kongrese, fotograf, rent-a-car.

Sport i zabava

Veliki otvoreni bazen (889m²), manji poluolimpijski otvoreni bazen (313 ), relax bazen. Akva Park sa 3 bazena za odrasle i jednim dečjim. Zatvoreni bazen za odrasle, dečji i jacuzzi rade od 01.11. do 31.03.

Od ostalog sadržaja, tu su još i jutarnja gimnastika, časovi plesa, step aerobik, strečing, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, gimnastika u vodi, vaterpolo, pikado, gađanje vazdušnom puškom, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, žurke, teniski tereni i oprema za tenis, fitness centar, luna park, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se:  sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, brzi internet u lobiju i sobama i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi.

Plaćaju se: Spa, tretmani za negu lepote, piling, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ROYAL TAJ MAHAL