Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Lara udaljen, oko 20km od starog grada Antalije i oko 15km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel pripada poznatom lancu Stone Groupe Hotels i zauzima površinu od 70.000m².

Hotel je otvoren u maju 2017. godine.

Ima ukupno 793 soba ( 634 superior standardnih, 87 porodičnih duplex soba, 48 porodičnih soba sa konekcijom, 8 junior suite-a, 8 deluxe suite-a i 8 soba za osobe sa posebnim potrebama).

Hotel poseduje glavni restoran “Seginus”, “Universal” dečji restoran, “Stella” snack restoran, “Planet Bistro”, poslastičarnicu, food corner, 9 a la carte restorana ( italijanski, turski, dalekoistočni, suši, riblji, meksički, steak, tapas i japanski) i 9 barova ( “Capella”, “Skyline”, “Solaris”, “Sunset”, “Stella”, “Amphi”, ” Activity”,  “Galaxy disco”, “Gameland”).

Za decu od 4 do 12 godina, hotel poseduje mini klub (deca mlađa od 4 godine u pratnji roditelja), mini disko, igralište, akva park i luna park.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu udaljenu oko 400m od hotela, na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve standard superior sobe poseduju: balkon, parket, ketler za kafu i čaj, radni sto, mini bar (dopunjava se dnevno bezalkoholnim napicima, vodom i pivom), satelitsku TV, telefon, kupatilo, fen, tuš WC, sef.

Sve sobe su predviđene za nepušače.

Standard superior sobe su veličine 64m2  i imaju pogled na more, kopno i bočni pogled na more. Krevetac je dostupan na zahtev. 

Porodične sobe su površine 80m2 i sastoje se od dve sobe ( jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta) koje su spojene vratima i zajedničkog kupatila. 

Junior suite je površine 140m2 i sastoji se od jedne spavaće sobe i jedne dnevne sobe. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom koja ima funkciju parnog kupatila , WC i jacuzzi-jem.

Deluxe suite je površine 170m2  sa hodnikom na ulazu i sastoji se od jedne spavaće sobe i jedne dnevne sobe koje su povezane vratima i dva kupatila. Kupatilo u spavaćoj sobi je opremljeno tuš kabinom koja ima funkciju parnog kupatila , WC i jacuzzi-jem, dok je u dnevnoj sobi kupatilo opremljeno tušem i WC-om.

Plaćaju se: room service, telefon, bademantil na zahtev.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu Ultra All inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u “Planet Bistro” restoranu. U konceptu su dijetalni, dečji i tematski meni, užina, poslastičarnica i sladoled u odredjenim terminima, lokalna  alkoholna i bezalkoholna pića i poslastičarnica u određenim delovima dana.

Plaćaju se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana pića, a’ la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Salon lepote, doktor, frizer, šoping centar (butici, juvelirnica, prodavnica kože, prodavnica suvenira), usluga pranja i sušenja veša, faks, foto radnja, rent-a-car, sale za sastanke.

Sport i zabava

Hotel poseduje glavni bazen (2308m²), poluolimpijski (312m²), bazen sa toboganima i otvoreni bazen koji se greje u zimskom periodu. Dečji bazen (50m²) i dečji bazen sa toboganima.

Zatvoreni bazen za odrasle (200) i dečji (16m²), su otvoreni u periodu od 01.11. do 31.03.

Aqua park, luna park, tenis, stoni tenis, fitness centar, boćanje, aerobik. Gostima su još na raspolaganju gimnastika u vodi, odbojka na plaži, vaterpolo, jutarnja gimnastika i razne dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet ograničene brzine i broja korisnika u svim javnim prostorijama.

Plaćaju se: tenis u večernjim satima, časovi tenisa, sportovi na vodi, bilijar, internet kafe, Wi-Fi internet bržeg protoka u javnim prostorijama, lobiju i sobama.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi ( samo u zimskoj sezoni), soba za relaksaciju.

Plaćaju se: masaže, tretmani nege lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ROYAL SEGINUS