RIXOS THE LAND OF LEGENDS - 1 A Travel turistička agencija

RIXOS THE LAND OF LEGENDS

RIXOS THE LAND OF LEGENDS

Lokacija

Nalazi se u Kadriyeu, oko 6km od centra Beleka, oko 27km od aerodroma Antalija i oko 30km od centra Antalije.

Opšti podaci

Hotel u sklopu velikog tematskog parka, koji je otvoren 2016. godine. U sastav parka ulaze bazeni sa toboganima i mnogobrojnim aktivnostima, od ronjenja, preko vožnje rolerkosterom do glavnog simbola parka – kule sa opservatorijumom, visoke 111 m.

Hotel ima glavni restoran – Eternia, 2 a la carte restorana (brazilski i italijanski), kafeteriju, barove (Smoothies Vitamin), Spa centar, veliki šoping centar.

Ceo hotel je prilagođen deci, od soba koje su opremljene nameštajem i sadržajima interesantnim najmlađima preko celokupne ponude tematskog parka.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel nema svoju klasičnu plažu, ali se u okviru kompleksa nalaze brojne manje plaže, pored bazena različitih oblika, nasute belim sitnim peskom. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Hotel ima 401 sobu, od čega 380 deluks soba, 20 apartmana i 1 predsednički apartman. 

Deluxe sobe: Površine su oko 38m². Sve deluxe sobe imaju:  balkon, split klimu, SAT TV, radni sto, ketler i set za kafu i čaj, sef, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, 3D naočare, PlayStation 4 i Wi-Fi internet velike brzine.

Junior Suite: Poršine su 79m². Junior Suite čine dve spavaće sobe, jedno kupatilo sa tuš kabinom, split klimu, SAT TV, radni sto, ketler i set za kafu i čaj, sef, fen za kosu, 3D naočare, PlayStation 4 i Wi-Fi internet velike brzine.

Family Suite: Površine su oko 83m².Family Suite čine dve spavaće sobe, jedno kupatilo sa tuš kabinom, split klimu, SAT TV, radni sto, ketler i set za kafu i čaj, sef, fen za kosu, 3D naočare, PlayStation 4 i Wi-Fi internet velike brzine.

Plaća se: mini bar, telefon.

Hrana i piće

Usluga je na bazi noćenja sa doručkom – samoposluživanje, izbor više jela. Doručak se služi u glavnom restoranu Eternia od 07:00h-10:30h.

Plaćaju se: ostali obroci osim doručka, sva pića i a la carte restorani.

Ostali sadržaji

Veliki šoping centar – butici, foto radnje, gift shop.

Sport i zabava

Brojni bazeni – sa talasima, bazen za surfovanje, bazeni sa toboganima (preko 70 tobogana ukupno), dečiji bazeni, rolerkoster, 5D bioskop, šou sa delfinima, mini zoo vrt, podvodni safari, stoni tenis, fliper, koncerti, muzički programi, animacije.

Plaća se: plivanje sa delfinima, plivanje sa ribama, pingvini.

Spa & wellness

Anjana Spa centar: tursko kupatilo (hamam), poluolimpijski zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitnes centar, masaže i tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

RIXOS THE LAND OF LEGENDS