REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT - 1 A Travel turistička agencija

REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT

REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT

Lokacija

Nalazi se u Beleku, Kadriye, oko 1 km od centra na svojoj plaži, oko 35 km od aerodroma Antalija i oko 45 km od centra Antalije.

Opšti podaci

Luksuzan hotelski kompleks u kome će svaki putnik pronaći sve što poželi. Hotel je otvoren 2014. godine i ima više različitih tipova soba (luxury golf view, luxury sea view, family). Poseduje svoj golf teren koji se nalazi na udaljenosti od 50 m, a udaljen je 3 km i od nacionalnog golf terena.

Za decu tu je mini klub (za uzrast od 4 do 12 godina), klub za tinejdžere (od 13 do 17 godina), mini disco, igralište, aqua park, zatvoreni i otvoreni dečji bazeni,igraonica, dečiji restoran.

Plaća se: čuvanje dece

Plaža

Resort ima svoju 120 m dugu peščanu plažu i ponton površine 1800 m². Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Luxury sobe su opremljene: balkonom, 1 spavaćom sobom sa king size krevetom ili 2 pojedinačna kreveta, LCD TV-om, WC-om, tušem, kadom, peglom i daskom za peglanje, papučama, bade mantilom, sefom, Wi-Fi internetom, fenom, klimom, setom za čaj i kafu, mini barom. Gostima je dostupan izbor jastuka. Luxury sobe su locirane u glavnoj zgradi.

Family roof sobe se nalaze u glavnoj zgradi i površine su oko 85 m² + terasa od oko 24m². Imaju dve spavaće sobe i dva kupatila.

Golf room swim up sobe se nalaze u delu kompleksa sa vila blokovima i površine su oko 50 m². Imaju manju baštu sa direktnim izlazom na bazen koji koriste i ostali gosti u ovom tipu soba.

Plaća se: room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Luxury all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, noćna užina, dijetalni meni, dečji meni, meni za bebe (kašice), sokovi, kafa, čaj, ceđeni sokovi, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran “Gourmet“, 4 à la carte restorana (turski “Ottoman”, italijanski “Tramonto“, riblji i mediteranski “Seahorse“, Azijski “Chufang“), 9 barova (“Score“, “One“, “19th Hole“, “Shamrock“ “Rouge“, “Blue“, “Harbour“, “Zing“, “Beach House & snack bar”) i diskoteku.Plaća se: 4 a la carte restorana i ostalo po konceptu hotela.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, kuglanje, Play Station, Adventure Park, bilijar, tenis, butici.

Sport i zabava

Hotel poseduje 8 bazena (otvoreni, zatvoreni, sa toboganima, za decu), dnevne i večernje animacije, žurke, pikado, stoni tenis, košarka, fudbal, pilates, aerobik, trbušni ples, pucanje iz vazdušne puške, časovi latinskog plesa, živa muzika, teniski teren, aqua park, Wi-Fi internet.

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani vodeni sportovi (skijanje na vodi, pedalina, banana, parasailing), osvetljenje teniskih terena, oprema i časovi tenisa, golf tereni i oprema, škola ronjenja, bilijar, kuglanje, Play Station, Adventure Park.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, ledena fontana.

Plaća se: masaža, spa tretmani i hamam.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

REGNUM CARYA GOLF & SPA RESORT