Lokacija

Nalazi se na oko 3km od naselja Mellieha od glavnog grada Valeta je udaljen oko 21km i oko 25km od aerodroma.

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu, pogodnu za plivače i ljubitelje sportova na vodi i ronjenja. Ležaljke i suncobrani na plaži i peškiri su besplatni.

Plaćaju se: sve aktivnosti Bluewaves Watersports centara.

Hrana i piće

Hotel ima noćenje sa doručkom, polupansion ili all Inclusive uslugu. U sklopu all inclusive usluge, samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera, užine, kolači, kao i lokalna premium alkoholna i bezalkoholna pića u odredjenim terminima (od 10h do 23h).

Pored dva glavna restorana The Horizon i Terrama, hotel poseduje i 5 à la carte restorana (italijanski, riblji, meksički..) i 5 barova, od kojih jedan na plaži i dva u blizini bazena.

Svi restorani imaju vegeterijansku i vegansku hranu. Svi restorani i barovi, koji se nalaze na otvorenom, dostupni su od maja do oktobra i zavise od vremenskih uslova.

Plaćaju se: à la carte restorani (uz rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Hotel poseduje tri bazena na otvorenom sa morskom vodom (od kojih je jedan dečiji), dva zatvorena bazena (koji se greju tokom zimske sezone i imaju ograničene termine za decu), centar za sportove na vodi, škola ronjenja, dečiji klub (od 4 do 12 godina), Carisma Spa & Wellness – sauna i parno kupatilo (svi sadržaji spa centra su dostupni samo za odrasle).

Plaćaju se: svi tretmani za negu i ulepšavanje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, sportovi na vodi, škola ronjenja i oprema za ronjenje, internet corner, parking, suvenirnica, mini market, mini bus do naselja Mellieha (vozi jednom dnevno, osim nedeljom i praznicima/besplatan je u sklopu All Inclusive usluge).

U sklopu All Inclusive usluge, jedno besplatno putovanje do ostrva Komino ( od maja do oktobra).

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.