PROTELS GRAND SEAS RESORT

PROTELS GRAND SEAS RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi u južnom delu Hurgade, na oko 10km od aerodroma i oko 15km od centra Hurgade. U neposrednoj blizini hotela se nalazi Hurghada Aquarium i Senzo Mall.

Opšti podaci

Hotel u ponudi ima 226 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji za odrasle i decu, barovi, restorani kao i celodnevna animacija koja upotpunjuje boravak. Svojom lokacijom i sadržajima predstavlja odličan izbor za goste svih uzrasta.

Za decu tu su kids club (4-12 godina), dečiji bazen i dečiji meni.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj lepo uređenoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki se je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 226 smeštajnih jedinica i sve imaju imaju balkon/terasu, klimu, SAT TV, telefon, mini bar, ketler, sef, fen za kosu. 

Standard sobe su veličine oko 42m². 
Junior suite su veličine oko 54m². 
Deluxe family sobe su veličine oko 70m², sastoji se od spavaće i dnevne sobe. 

Plaća se:
room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana Le Petit Soleil, hotel ima u ponudi i à la carte restoran Le Byblos (bliskoistočna i libanska kuhinja). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Cafe De Paris, La Boheme i Le Saxophone. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Lekar, menjačnica, prodavnice, frizer, konferencijska sala, taxi usluga, limuzina.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima bazen za odrasle sa 4 jacuzzi-ja i bazen za decu, teren za tenis, boćanje, aerobik, pikado, vaterpolo, odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, gimnastika u vodi i razne dnevne aktivnosti, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, oprema za tenis.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se:
jacuzzi, sauna, masaže i sve ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PROTELS GRAND SEAS RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,279" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.1990 RSD