PARK BEACH HOTEL - 1 A Travel turistička agencija

PARK BEACH HOTEL

PARK BEACH HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Limasol, na peščanoj plaži. Hotel je udaljen  oko 4 km od centra grada i oko 45 minuta od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel raspolaže sa 111 soba (  39 soba sa pogledom na baštu, 72 sobe okrenute moru) . Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bar i snack bar kod bazena . Sastoji se od glavne zgrade i četiri bloka.

Plaža

Hotel se nalazi na 50 m od gradske peščane plaže. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno oko bazena, a na samoj plaži se plaća.

Smeštaj

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, telefon, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, balkon ili terasu.

Plaća se : mini bar ( na zahtev), telefon, room service i sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom  ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel poseduje glavni restoran otvoren tokom cele godine i  restoran na otvorenom koji radi u toku  letnje sezone.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel ima  jedan bazen za odrasle i jedan za decu.

Plaća se : lekar 24 sata ( na zahtev), sauna ( na zahtev ), vodeni sportovi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PARK BEACH HOTEL