OSCAR PARK HOTEL

OSCAR PARK HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Yeni Boğaziçi, na oko 5km od grada Famagusta, oko 53km od aerodroma Erdžan i 62km od aerodroma u Larnaki.

Opšti podaci

Oskar Park hotel otvoren je 2016. godine kao deo Oscar Group lanca hotela. Nalazi se u blizini ruševina antičkog grada Salamis, okružen borovom šumom. Ima ukupno 58 smeštajnih jedinica (4 standardne sobe, 6 jednokrevetnih i 48 deluxe soba). Osim glavnog restorana, hotel ima i à la carte restoran, “Lobby Bar” i “Irish bar” dostupan gostima od 10:00h do 23.00h. 

Plaža

Hotel je od peščane plaže udaljen oko 700m. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju oko bazena. Peškiri za plažu dobijaju se uz depozit.

Smeštaj

Hotel poseduje 58 soba, od kojih su 4 standardne sobe, 48 deluxe i 6 jednokrevetnih soba.
Standardne sobe imaju balkon/terasu sa pogledom na planine, mini bar, TV, klima uređaj, kupatilo sa tušem, fen, sef.

Plaća se: telefon, mini bar, sef i Wi-Fi internet (dostupan gostima u celom hotelu, po različitim tarifama u zavisnosti od paketa).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Noćenje sa doručkom, Polupansion i Soft All inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U skladu sa izabranom uslugom, u glavnom restoranu služi se doručak, kasni doručak, ručak i večera.

Plaća se: sva pića tokom i van obroka, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Sala za konferencije, rent -a- car, supermarket na 100m od hotela.

Sport i zabava

U kompleksu hotela postoje dva bazena – za odrasle, dubine 140cm i dečiji bazen dubine 60cm. Gostima je na raspolaganju i stoni tenis.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

OSCAR PARK HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "307,286" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD