Lokacija

Nalazi se u centru Obe na udaljenosti od 2,5 km od centra Alanje, od aerodroma u Antaliji na oko 130 km.

Opšti podaci

Hotel Oba Star poslednji put je totalno renoviran 2009/2010. godine, nalazi se u centru Obe na udaljenosti od centra Alanje na oko 2,5 km. Raspolaže sa 213 moderno opremljenih soba, restorana, poslastičarnicu, lobby barom, pool barom, beach barom, 2 spoljašnja bazena i jednim dečijim bazenom sa dva tobogana.

Hotel nudi razne dnevne i večernje animacije kao i dobru lokaciju za večernju šetnju u centru Obe sa puno prodavnica i restorana kao i dobru povezanost i brz dolazak do samog centra Alanje.

Plaža

Hotel poseduje svoju privatnu peščano šljunkovitu plažu koja je udaljena 100 m od hotela i do nje se dolazi podzemnim tunelom. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa ukupno 213 moderno opremljenih soba od toga je 181 standardnih, 25 economic soba (francuski balkon), 5 interconecting soba i 2 sobe prilagodjene osobama sa posebnim potrebama. Sve sobe poseduju klimu, telefon, fen, mini bar (pri dolasku dobija se coca cola, fanta, voda, mineralna voda), satelit TV, Wi fi.

Standard sobe imaju 1 double krevet i 1 sigle krevet ili 2 twin kreveta ili 1 francuski ležaj / 1 francuski ležaj i kauč.

Economic sobe imaju 1 francuski ležaj.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera kao i kasna večera, kasna užina u Snack restoranu, sladoled, poslastičarnica. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Na raspolaganju su Beach bar (10-18h bezalkoholna pića) Snack bar (24h otvoren/ alkoholna i bezalkoholna pića) i Lobby bar (11-18h/ alkoholna i bezalkoholna pića).

Plaća se: sva uvozna pića, sokovi od sveže cedjenog voća, pakovani sladoled, neka alkoholna pića, turska kafa.

Ostali sadržaji

Plaća se: iznajmljivanje bicikla, automobila, frizer, fotograf, doktor, pranje veša, hemijsko čišćenje, peglanje veša.

Sport i zabava

U okviru hotela nalazi se jedan dečiji bazen sa dva tobogana kao i dva spoljašnja bazena za odrasle. U koncept ulaze razne dnevne i večernje animacije kao što su gimnastika u vodi, odbojka na plaži, stoni tenis, vaterpolo, večernji šou.

Plaća se: svi motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: usluge beauty salona, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

OBA STAR
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "275,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.2146 RSD