NICHOLAS COLOR HOTEL - 1 A Travel turistička agencija

NICHOLAS COLOR HOTEL

NICHOLAS COLOR HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Aja Napa. Oko 200m od centra Aja Nape i oko 58km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 2016. godine, nalazi se u samom centru Aja Nape i odlikuje prijatnom atmosferom, kojoj doprinose lepo uređene boje hotela, koje noću pružaju poseban užitak.

Plaža

Od najbliže peščane plaže hotel je udaljen 300 m, a od poznate plaže Nissi Beach udaljen je 3km.

Plaćaju se: korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži, peškiri za plažu.

Smeštaj

Hotel nudi dva tipa soba: standardne i promo (manja kvadratura). Sobe su modernog dizajna u kombinaciji sa prirodnim materijalima unikatnog stila. Dizajn soba je baziran na šemama različitih boja, koje stvaraju prijatnu atmosferu i balans.

Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu sa stolom i dve stolice, tuš kabinu, fen za kosu, mini bar, TV, Wi-fi internet.

Plaćaju se: sef, telefon.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu polupansiona – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića (od 11:00h do 23:00h),užine.

Doručak se služi od 07:00h do 10:00h, ručak od 12:30h do 14:00h, a večera od 18:30h do 21:00h.

Restoran “Rainbow” se nalazi na trećem spratu hotela, sa očaravajućim pogledom na more i centar Aja Nape, i služi mediteransku i internacionalnu kuhinju.

Plaćaju se: kod usluge polupansion sva pića, kao i sve ostalo van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima. Kod usluge all inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Otvoreni bazen, bazen za decu, dečije igralište, bar dva puta nedeljno postoji dnevna i noćna animacija, večernje predstave i živa muzika, pikado, stoni tenis.

U hotelu takođe možete pronaći menjačnicu, parking, dasku za peglanje (na zahtev) i peglu (uz depozit), prostor za odlaganje stvari, Wi-Fi internet.

Plaćaju se: room service, samouslužno pranje i sušenje veša, rent-a-car, lekar na zahtev, čuvanje dece, sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness

U okviru hotela postoji teretana na otvorenom i đakuzi.

Plaćaju se:  sauna i sve vrste tretmana.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

NICHOLAS COLOR HOTEL
OTVARAMO 01. JUNA  
Obaveštavamo vas da će naše poslovnice početi sa postepenim otvaranjem od 01. juna 2020. godine.