NESTOR - 1 A Travel turistička agencija

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Aja Napa. Oko 300m od centra Aja Nape i oko 54km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel poseduje 206 soba (superior, superior family i superior family sa krevetom na sprat, deluxe sobe i  family junior apartmane). Gostima su na raspolaganju restorani “Minos“ i “Thetis“ a la carte restoran, kao i “Dionysus Bar“ i “Pool Bar“. U okolini hotela nalaze se brojni kafići, barovi, restorani, kao i muzej „Talaso“ i marina.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel Nestor se nalazi na 300m od javne peščane plaže. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno oko bazena i na travi, a na samoj plaži se plaća.

Smeštaj

Superior soba: balkon, satelitska TV, klima uređaj, TWC, fen, frižider, sef, set za čaj i kafu. Kupatilo ima kadu ili tuš, Wi-Fi internet.Veličina sobe oko 21 m².

Family junior suite: balkon, velika soba sa velikim bračnim krevetom i delom za odmor, dva satelistka TV, Play Station, frižider, sef, Wi-Fi internet, set za čaj i kafu, aparat za espresso kafu.Veličina sobe oko 32 m².

Plaćaju se: telefon, mini bar.

Krevetac za bebe na zahtev.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera ili all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine i sladoled u određeno doba dana.

Plaćaju se: kod usluge polupansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima. Kod usluge all inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Napomena: Obavezan dress code u restoranu.

Ostali sadržaji

Tematske večeri, večernja animacija, TV sala.

Plaćaju se: frizer, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, konferencijska sala, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijam.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (greje se zimi), igralište, teniski teren, teretana, stoni tenis, bilijar.

Plaća se: iznajmljivanje opreme za tenis.

Spa & wellness

Sauna i parno kupatilo, besplatni u određenim terminima.

Plaća se: masaže, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

NESTOR
OTVARAMO 01. JUNA  
Obaveštavamo vas da će naše poslovnice početi sa postepenim otvaranjem od 01. juna 2020. godine.