MONTE CARLO ANEX

MONTE CARLO ANEX

Lokacija

Nalazi se u Alanji, Oba, oko 85m od plaže, oko 2,5km od centra Alanje, oko 130km od centra Antalije i oko 120km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel je poznat i kao Monte Carlo Park.

U okviru hotela nalazi se ukupno 40 soba, restoran, bar i bazen.

Plaža

Hotel ima svoj deo peščano-šljunkovite plaže udaljene 85m od hotela, preko ulice gde postoji podzemni prolaz. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju, peškiri se dobijaju uz depozit.

Plaćaju se: sva hrana i piće na plaži osim čaja, kafe i đusa.

Smeštaj

Standardne sobe poseduju klima uređaj, mini bar, sef, satelitsku TV, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, balkon.
Ekonomske sobe opremljene su isto kao i standardne, samo su orijentisane ka zadnjoj strani hotela.

Hrana i piće

Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa. U konceptu su još i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici u različito doba dana.

Plaćaju se: hrana i piće na plaži, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, sladoled, turska kafa i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

TV soba, pikado, stoni tenis, Wi-Fi internet.

Spa & wellness

Plaćaju se: masaža, sauna.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MONTE CARLO ANEX