MINAMARK RESORT SPA

MINAMARK RESORT SPA

Lokacija

 Nalazi se u Hurgadi na svojoj plaži u Sakali, na oko 9km od aerodroma.

Opšti podaci

Minamark Resort Spa nalazi se u centru Sakale, u Sheraton ulici, svega 7 min hoda do popularne marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Hotelski kompleks se sastoji od centralne zgrade u kojoj se nalazi recepcija i manji deo smeštajnih jedinica, kao i dve zgrade sa smeštajnim jedinicama od bazena do plaže.

Za decu tu su: mini klub, mini disko,  igralište, dečiji bazen i animacije.

Plaža

Resort ima svoju peščanu plažu sa pontonom. Na plaži je jedan deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a drugi deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Ima svoju privatnu marinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel ima 298 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, balkon ili prozor (neke umesto balkona imaju verandu ili prozor od poda do plafona), TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, sef. 

Club sobe – imaju pogled na ulicu, bez balkona.
Standard sobe – sobe sa balkonom i pogledom na vrt.
Superior sobe –  sobe u glavnoj zgradi sa boljim pogledom.

Plaća se: telefon, room service, Wi Fi internet, mini bar (samo voda besplatno).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima dva glavna restorana – Water Blue i Sunshine, i tri a la carte restorana – Seabride (riblji specijaliteti), Piccola (italijanska kuhinja) i Yum Yum (kineska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Moonlight Bar. 

Plaća se: Lobby bar, a la carte restorani, ceđeno voće, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, sef na recepciji, konferencijska sala, servis za pranje veša, prodavnice.

Sport i zabava

Hotel ima dva bazena za odrasle, dva bazena za decu, a u ponudi je i novi akva park sa delom za odrasle i za decu, odbojku na plaži, fudbal na plaži, stoni tenis, dnevna animacija. 

Plaća se: bilijar, ronilački centar, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MINAMARK RESORT SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,313" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.3221 RSD