MELLIEHA BAY HOTEL - 1 A Travel turistička agencija

MELLIEHA BAY HOTEL

MELLIEHA BAY HOTEL

Lokacija

Nalazi se na oko 3km udaljenosti od naselja Mellieha, oko 20km od glavnog grada Valleta i oko 23km od aerodroma.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži do koje vode stepenice, na plaži se nalazi bar. Upotreba suncobrana i ležaljki se ne plaća.

Hrana i piće

Hotel ima polupansion i all inclusive uslugu na bazi samoposluživanja – izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. Osim glavnog restorana hotel u ponudi ima i nekoliko barova: Lobby Café (osim hladnih i toplih napitaka i alkoholnih pića, u ovom baru se služi i pizza, sendviči, pite, kolači…), Limelight Lounge, Main Pool Bar, Water’s Edge (u ponudi ima veliki izbor koktela, hladnih i toplih napitaka, sladoled…) i Jamaica Inn.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sve što nije po konceptu.

Ostali sadržaji

Hotel u svom sadržaju ima dva bazena na otvorenom (oba sa delom za decu), dva zatvorena bazena, fitnes, dva teniska terena, škola ronjenja, kuglanje, animacija u toku dana i u večernjim časovima.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MELLIEHA BAY HOTEL
1 EUR = 117.5900 RSD