Lokacija

Nalazi se u Beleku, Denyziaka, 25km od centra Beleka, 60km od centra Antalije i 50km od aerodroma Antalija.

Plaža

Hotel se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 2,5 km. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni.

Smeštaj

Standardne sobe su veličine 36 – 44m² i poseduju: balkon, kupatilo, mini bar (dnevno se dopunjuje), klima uređaj, sef, fen za kosu, TV.

Family sobe su veličine 88m², sastoje se iz dve sobe i poseduju kupatilo, mini bar, balkon, sofu, klima uređaj, sef, fen za kosu, TV.

Plaćaju se: telefon, room service (od 19:00h -01:30h).

Ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja tu su salon lepote, servis za pranje i sušenje veša, telefon, fax, usluga lekara, mini market.

 

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen, Relax pool (+18), zatvoreni Japanese pool (+18), aqua park sa 6 tobogana, fudbal, odbojka na plaži, košarka, pikado, boćanje, vaterpolo, step aerobik, stoni tenis, joga, pilates, tenis, Wi Fi dostupan u Sultan Lounge-u. Za ljubitelje golfa hotel poseduje golf teren, sa 18 rupa, koji se prostire na 600.000m².

Plaćaju se: časovi tenisa, teniski tereni, vodeni sportovi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Spa centar se prostire na površini od 4500m² i sadrži 4  saune, 3 turska kupatila, 2 parna kupatila, Japanese zatvoreni bazen.

Plaćaju se: masaže, kozmetički tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.