LUNA BLANCA

Lokacija

Nalazi se u mestu Kumkoy, Side. Udaljen je 65km od aerodroma u Antaliji i 70km od centra Antalije

Opšti podaci

Resort se prostire na 12.000m2. Na 6 spratova je raspoređeno 314 soba (od toga 243 standardne, 55 porodičnih soba, 13 comfort porodičnih soba, 5 apartmana i 3 sobe prilagođene za osobe sa invaliditetom).

Hotel ima glavni restoran ,,Turquoise’’, 2 à la carte restorana (Anchor – riblji, Mezzaluna – italijanski), poslastičarnicu, Caretta Beach bar, Arena Pool Bar&Snack i Lobby bar

Za decu su tu dečiji otvoreni i zatvoreni bazen, igralište, mini club (4 – 12 godina) i mini disco. Uz doplatu su dostupna kolica za bebe i čuvanje dece. Moguće je na zahtev dobiti posebno pripremljenu hranu za bebe.

Plaža

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu sa barom, koja je od hotela udaljena samo 300m (postoji organizovan shuttle servis do iste). Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu se mogu besplatno koristiti. 

Smeštaj

Standardne sobe, kojih ima ukupno 243, imaju površinu od 27m2, a mogu imati pogled na more ili na baštu. U sobi je jedan bračni i jedan single krevet i sofa, centralna klima, satelitska TV, sef, mini bar (koji se dopunjava dnevno bezalkoholnim pićem), set za kafu i čaj, fen  i lampa za čitanje. Na podu se nalazi parket ili laminat. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom i balkon. 

Porodične sobe kojih ima ukupno 55, imaju površinu od 35mi mogu imati samo pogled na baštu. Sastoje se od dve sobe, odvojene vratima, a poseduju jedno kupatilo sa tuš kabinom, jedan bračni krevet i dva single ležaja. Opremljenost je ista kao kod standardnih soba.

Apartmana ima ukupno 5. Sastoje se od dve spavaće sobe i dva prostrana kupatila sa tuš kabinom. Površina apartmana je 50m2.

Plaća se: room service (osim za osobe sa invaliditetom), telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive  – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Na raspolaganju gostima je i dijetalni meni, kao i priprema hrane za bebe na zahtev. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna pića, užine u određeno doba dana, sladoled i vafli na dve različite lokacije, turske palačinke i poslastičarnica. Gostima su na raspolaganju i 3 bara, od kojih je Lobby Bar otvoren 24 h.

Plaća se: a la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), šampanjac, premium vina i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, prodavnice različitog tipa, soba za igre (bilijar, Play Station, fliper itd), sala za konferencije, nargila. 

Sport i zabava

Dva otvorena bazena, zatvoreni bazen, bazen sa toboganom, fitness centar, aerobic, gimnastika u bazenu, boćanje, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, disko i animacija u toku dana i večeri, Wi-Fi.

Plaća se: svi sportovi na vodi, gejming igraonica, premium Wi-Fi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam) i fitness centar. 

Plaća se: različite vrste masaža i tretmana za negu lica i tela, parno kupatilo, jacuzzi i privatna soba za fitness.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LUNA BLANCA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "261,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1154 RSD