LA BLANCHE ISLAND

LA BLANCHE ISLAND

Lokacija

Nalazi se na sopstvenom poluostrvu u okolini mesta Güvercinlik i od aerodroma u Bodrumu  je udaljen 17 km, a od centra grada oko 26 km. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2014. godine i nalazı se na sopstvenom poluostrvu (Güvercinlik) na površini od 82000 m². Hotel nudi privatnu plažu, otvorene i zatvorene bazene, veliki izbor restorana, akva park, Spa centar, fitness centar. Sastoji se od dve petospratne zgrade i raspolaže sa 508 soba. 

Za  decu postoje mini club, mini disco, brojne animacije i aktivnosti, dečiji bazeni i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Plaža je peščano-šljunkovita sa dokom ukupne dužine 851m a sastoji se od 3 plaže: West beach, East beach i plaža sa paviljonima.  Ležaljke, peškiri, suncobrani, dušeci i bar na plaži su na raspolaganju gostima bez doplate.

Plaća se: paviljoni na plaži i na doku.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 508 soba, sve su elegantno uređene i sadrže centralnu klimu, SAT TV, telefon, sef, internet, mini bar, set za kafu i čaj, fen, tepih na podu, papuče, balkon ili terasu.

Standardne sobe imaju površinu od 26 m² i pogled na kopno ili more. Mogu da smeste maksimalno 3 osobe. Od 262 standardne sobe, 7 je namenjeno osobama sa posebnim potrebama.

Superior sobe su površine 31 m² i mogu smestiti do 4 osobe. Ima ih ukupno 131.  Imaju jedan francuski krevet i dve sofe.

Family sobe su dve sobe odvojene vratima, površine 37 m², imaju francuski krevet i u drugoj sobi dve sofe, za maksimalno 4 osobe. Ima ih 119.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – samoposluživanje-izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, kasni doručak , ručak  dečiji meni, večera), užine i poslastice na određenom mestu u određeno doba dana, 6 à la carte restorana ( turski, mediteranski, dalekoistočni, italijanski, internacionalni i suši) , 5 restorana za užinu, 10  barova, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića, topli napici.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ponovna usluga à la carte restorana (besplatni su jedanput tokom perioda od minimum 7 noći), suši restoran i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, prodavnice, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, sale za sastanke.

Sport i zabava

Hotel poseduje dva otvorena bazena za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen za odrasle i decu, bazen bez animacija, aqua park . Od ostalih aktivnosti tu su: fitness centar, aerobic, vaterpolo, odbojka na pesku, košarka, teniski teren, stoni tenis, pikado, šah, kao i ostale dnevne i večernje animacije i programi.

Plaćaju se: motorizovani sportovi na vodi, iznajmljivanje opreme za tenis, škola tenisa, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam), parno kupatilo.

Plaćaju se: masaže i tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LA BLANCHE ISLAND