LA BLANCHE ISLAND

LA BLANCHE ISLAND

Lokacija

Nalazi se na sopstvenom poluostrvu u okolini mesta Guvercinlik i od aerodroma u Bodrumu  je udaljen 17 km, a od centra grada oko 26 km. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2014. godine i prostire se na sopstvenom poluostrvu (Guvercinlik) na površini od 82000 m². Rezort nudi privatnu plažu, otvorene i zatvorene bazene, veliki izbor restorana, akva park, spa centar, teretanu. Sastoji se od dve petospratne zgrade i raspolaže sa 512 soba. Za decu postoje mini klub, brojne animacije i aktivnosti, dečiji bazeni i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Plaža je peščano-šljunkovita, sa pontonom. Ležaljke, peškiri, suncobrani, dušeci i bar na plaži su na raspolaganju gostima bez doplate.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 512 soba, sve su elegantno uređene i sadrže klimu, SAT TV, telefon, sef, internet, mini bar, fen, balkon ili terasu.

Standardne sobe imaju površinu od 26 m² i pogled na kopno ili more. Mogu da smeste maksimalno 3 osobe. Od 262 standardne sobe, 7 je namenjeno osobama sa posebnim potrebama.

Superior sobe su površine 31 m² i mogu smestiti do 4 osobe. Ima ih ukupno 131.

Porodične sobe su dve sobe odvojene vratima, površine 37 m², za maksimalno 4 osobe. Ima ih 119.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak (07:00-10:00), kasni doručak (10:00-10:30), ručak (12:30-14:30), dečiji meni (12:30-14:30), večera (19:00-21:00), užine i poslastice na određenom mestu u određeno doba dana, 6 a la carte restorana i 5 barova, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i određena uvozna pića, topli napici.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani.

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, prodavnice, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju teretana, aerobik, akvabik, teniski teren, stoni tenis, pikado, animacije.

Plaćaju se: motorizovani sportovi na vodi, iznajmljivanje opreme za tenis, škola tenisa, bilijar.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaćaju se: masaže i tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LA BLANCHE ISLAND