KEFALUKA RESORT

KEFALUKA RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi 10km od centra Turgutreisa, oko 25km od centra Bodruma i oko 60km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2009. godine a poslednji put renoviran 2011. godine. Zauzima površinu od 50.000m2 i ima 384 sobe.  Hotel je tako orjentisan da 95% soba ima delimičan ili direktan pogled na more. Hotel je jako lepo organizovan, u vedrim bojama. Iako zauzima veliku površinu ima 8 liftova (od toga su 4 panoramska) tako da je gostima olakšano kretanje po hotelskom kompleksu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 5 à la carte restorana, nekoliko barova, bazena, aqua park, Spa centar i fitness.

Za decu tu su mini club (4-12 godina), klub za mlade (12-18 godina), aqua park i bazeni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 440m dugu plažu i dok od 1.000m2  površine za koriščenje. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna. U okviru plaže se nalazi i 7 privatnih paviljona.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj

Hotel ima sa 384 sobe i sve imaju balkon ili
terasu, centralnu klimu, fen, mini bar (voda – obična i gazirana, sokovi i
pivo – dopunjava se svaki dan), set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV,
radio, Wi-Fi i kupatilo.

Standardne sobe imaju površinu 27m2, mogu imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Oko 20 soba standardnih ima vrata između tako da je moguća i opcija connecting room i u tom slučaju je maksimalan broj kreveta jedan francuski i dva odvojena kreveta.

Deluxe sobe imaju površinu 36m2, imaju francuski krevet i drugačijeg su dizajna i površine od standardne sobe. 

Family sobe (ili standard large room)  imaju površinu 30-34m2, francuski krevet i jednu sofu.  

Junior suite  ima površinu 52-56m2, francuski krevet i jednu sofu.  

Family suite  ima površinu 48-79msa terasom, francuski krevet u spavaćoj sobi i odvojeni deo sa sofom.

Superior suite  ima površinu 126m,francuski krevet i dva odvojena kreveta i korišćenje privatnog bazena (koji je zajednički za sve sobe ovog tipa).

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju 5 à la carte restorana (kineski, italijanski, meksički, turski i riblji restoran), 6 barova (Pool bar, Island bar, Pier bar, Sports bar, Teras bar, Lobby bar), poslastičarnica i Moonlight club. U periodu 24:00-07:00 je usluga hrane dostupna samo u restoranu “Agora”. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, turske palačinke, poslastice u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog koncepta, alkohona i bezalkoholna pića lokalne proizvodnje.

Plaća se: à la carte restorani (jednom u toku boravka od minimum 5 noći besplatno, uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

Ostali sadržaji

Doktor, suvenirnica, market, fotograf, frizer, menjačnica, usluge transfera, servis za pranje veša, konferencijska sala.

Sport i zabava

Otvoreni bazen za odrasle, bazen sa animacijama, 430maqua park sa 5 tobogana , park sa prskalicama za decu, otvoreni bazen za decu, 90mbazen sa hidromasažerom, zatvoreni bazen za decu i za odrasle, , tereni i oprema  za tenis, fudbal i squash, košarka i oprema za košarku, šah, igre sa kartama, stoni tenis, pikado, bilijar, bioskop, dnevne animacije i uživo muzika. Gosti mogu da koriste i besplatan Wi-Fi u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: motorizovani sportovi na vodi, osvetljenje za teniski i fudbalski teren, kuglanje, bilijar i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, deo za relaksaciju, ledeni tuš, shock pool.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2024

KEFALUKA RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1933 RSD