ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM

Lokacija

Hotel je udaljen oko 2km od mesta Gumbet i oko 4km od centra Bodruma. Od aerodroma Milas je udaljen oko 45km.

Opšti podaci

Kub deo hotela je otvoren 1994. godine, a glavna zgrada izgrađena je 1998. godine. Hotel zauzima površinu od 30.000m².  Sastoji se od glavne zgrade koja ima šest spratova i 12 trospratnih blokova. Ukupno ima 374 smeštajne jedinice.

Za najmlađe tu je mini klub. 

Plaća se: čuvanje dece

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa plavom zastavicom EU.  Upotreba suncobrana i ležaljki je ukuljučena u cenu, za peškire se ostavlja depozit.

Smeštaj

Sve sobe poseduju klima uređaj, SAT LCD TV, Wi-fi, telefon, fen, mini bar (coca cola, sokovi, voda – dopunjuje se svakog dana), set za čaj i kafu, sef (dodatno se plaća) i balkon ili terasu.

Club Garden View sobe imaju povšinu od oko 24m², malo su skromnije i starije  i ukupno postoji 112 soba ovog tipa.

Club Sea view sobe su površine od oko 28m²,skromnije i starije.

Hotel room sobe imaju 35m².

U sobama se plaća room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je ultra all inclusive – rani doručak, doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima), užine, ponoćna užina, poslastičarnica, sladoled u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel poseduje i  nekoliko a la carte restorana (italijanski, morski, azijski i turski) koji se moraju rezervisati dan ranije, kao i 9 barova.

Plaćaju se: Deja Vu bar, lokalna vina, luksuzna uvozna pića, energetska pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Od ostalih sadržaja koje hotel nudi, tu su biblioteka, časovi kuvanja za odrasle u sklopu All inclusive usluge. Servis za pranje veša i frizer se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava

Otvoren i zatvoren bazen, dečiji bazen, teniski teren (koristi se i kao košarkaški i fudbalski), odbojka na plaži, vaterpolo, boćanje, pikado, surfovanje uz licencu, kanu, bilijar, dnevne i večernje animacije.

Plaćaju se: časovi tenisa, igrice na komjuteru, sportovi na vodi, golf teren udaljen 10km od hotela, čuvanje dece, škola ronjenja i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, fitnes centar, soba za relaksaciju.

Plaćaju se: masaže, salon lepote, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ISIS HOTEL GODDESS OF BODRUM