IBEROSTAR KURIAT PALACE

IBEROSTAR KURIAT PALACE

Lokacija

Hotel je smešten u gradu Monastiru, od čijeg je centra udaljen oko 9 km. Od grada Sousse je udaljen oko 15 km, od Port El Kantui-a oko 24 km i oko 180 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Nalazi se u gradu Monastir, na svojoj plaži. Hotel je otvoren 2019. godine. Krasi ga prelepa bašta, koja se prostite na površini od 13000 m². Nudi otvorene bazene za decu i odrasle, brojne aktivnosti i animacije, nekoliko restorana i barova. Za decu su tu mini club (4-8), maxi club (8-12), teen club (12-16), zabavni park i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu, peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su dostupni gostima bez doplate. 

Smeštaj

Sve sobe u hotelu imaju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, balkon ili terasu, klimu, fen za kosu, ketler, mini bar, SAT LCD TV, sef, internet.

Superior garden view i superior sea view sobe imaju površinu od 42 m², jedan bračni ili dva single ležaja.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 12:00), ručak (12:30 – 14:00), večera (18:30 – 21:30), užine (15:00 – 18:00), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, beach bar, pool bar, a la carte restoran jednom u toku boravka (uz rezervaciju), vegetarijanski meni.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van kocepta.

Ostali sadržaji

Menjačnica, rent a car, bankomat, servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, salon lepote.

Sport i zabava

Otvoreni bazeni, dečiji bazen, tenis, stoni tenis, pikado, fitnes centar, odbojka na plaži, streljaštvo, mini golf, rent a bike, pedaline, aerobik, joga, animacije, muzika uživo (2 puta nedeljno), video igrice.

Spa & wellness

Sauna, tursko kuptilo (hamam), zona za relaksaciju, jacuzzi.

Plaća se: masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

IBEROSTAR KURIAT PALACE
1 EUR = 117.5896 RSD