HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA - 1 A Travel turistička agencija

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA

Lokacija

Nalazi se 5km od Turkbuka, 22km od centra Bodruma i 45km od aerodroma Milas.  

Opšti podaci

Hotel se nalazi u privatnom zalivu poznatom kao Aquarium Bay, na severnom delu bodrumskog poluostrva. Otvoren je 2004. godine a poslednji put renoviran 2011. godine, zauzima površinu od 400.000 m², ukupno ima 486 soba i poseduje 5 restorana i 7 barova. Idealan je za one koji žele nešto sasvim jedinstveno sa predivnim pogledom na Egejsko more.

Za decu su tu: mini disco, mini club, 2 dečija bazena, igralište, dečiji odeljak u glavnom restoranu.     

                                                   
Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža

Peščana plaža dužine 170m u privatnom zalivu sa kristalno čistim morem. Pošto se nalazi u zalivu plaža je zaštićena od vetrova. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje. Na plaži se nalazi “The beach club” u kojem je ulaz dozvoljen samo osoba preko 16 godina.

Smeštaj

Sobe poseduju balkon ili terasu, centralnu klimu, sef, mini bar (dopunjava se svakodnevno), ketler, LCD TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu.

Guest sobe su veličine oko 39m², a porodične sobe oko 80m².

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima) u glavnom restoranu. Restoran ima i otvoreni i zatvoreni deo. Iz otvorenog dela glavnog restorana pruža se pogled na prelepi zaliv. Gostima su na raspolaganju i 4 a la carte restorana (morski “Seaport”, turski “Kebabchi”, otomanski “Sultan Sofrasi”, mediteranski “Paparazzi”) i 6 barova. 
                                                                                      
Plaćaju se: à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Biznis centar, parking, Wi-Fi internet u lobiju (mala brzina interneta 24 sata besplatna).     
 
Plaća se: menjačnica, salon lepote, iznajmljivanje automobila, pranje i peglanje veša, prodavnice, šoping centar, fotograf, frizer, doktor, faks. 

Sport i zabava

Dva otvorena bazena, relax bazen, unutrašnji bazen, aqua park sa 5 tobogana, teniski tereni, košarkaški i odbojkaški teren, mini fudbal, dnevna i noćna animacija, amfiteatar.     
                                                                                                 
Plaćaju se: vodeni sportovi, osvetljenje za teniski teren, bilijar. 

Spa & wellness

Fitnes centar, unutrašnji bazen, tursko kupatilo (besplatna u periodu od 09:00-14:00), sauna (besplatna u periodu od 15:00-19:30), parno kupatilo (besplatno u periodu od 15:00-19:30), džakuzi.         
                                                             
Plaća se: solarijum, masaže, piling, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HILTON BODRUM TURKBUKU RESORT & SPA