GOLDEN 5 PARADISE RESORT

GOLDEN 5 PARADISE RESORT

Lokacija

Nalazi se u novom centru, Memši, na oko 10km od aerodroma, oko 25km od starog dela grada i oko 17km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1997. godine a poslednji put renoviran 2017. godine, sastoji se od jedne glavne i tri aneks zgrade, raspolaže sa ukupno 526 smeštajnih jedinica.

Deo je lanca Golden 5 City hotela, i zajedno sa još četiri hotela čini kompleks od 1.000.000m².

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel ima 526 smeštajnih jedinica raspoređenih u jednoj glavnoj i tri aneks zgrade. Sve sobe imaju balkon/terasu, SAT TV, mini bar, klima uređaj, sef, ketler, fen za kosu.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u svom sastavu ima i nekoliko a la carte restorana i barova

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel u ponudi ima dva bazena za odrasle, četiri bazena za decu kao  i bazen u aqua parku koji se greje, odbojka na plaži, mini fudbal, tenis, mini golf, bilijar, Wi-Fi (besplatan samo u lobiju),

Dodatno se plaća: centar za ronjenje, sportovi na vodi, internet café, limuzina, salon lepote, SPA, doktor, apoteka, market.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GOLDEN 5 PARADISE RESORT