GLORIA VERDE RESORT - 1 A Travel turistička agencija

GLORIA VERDE RESORT

GLORIA VERDE RESORT

Lokacija

Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, 3.5 km od centra, 38 km od aerodroma Antalija i 46 km od centra Antalije.

Opšti podaci

Resort obećava miran i harmoničan odmor, a takođe i luksuz primeren svakom gostu. Idealna kombinacija zelene i plave, raj koji se može naći u resort-u, recept je za uživanje.

Resort ukupno ima 148 soba, 124 apartmana, 21 vilu, te u njemu u istom trenutku može da uživa 632 gostiju.

Hotel ima glavni restoran “Mythos”, a la carte restorane (“Bazilika”- francuski i “Garuda”- dalekoistočni), restoran “Select”, “Neptuno” bar & snack restoran, “Verde Pub”, 24 časa otvoren “Zodiac” snack bar, poslastičarnicu, i “Vital Bar”.

Za decu tu je “Gogi Kids Club” – mini, junior i teenage klub, igralište, pikado, animacije na bazenu, dečiji bazen, turniri u fudbalu, bioskop. U neposrednoj blizini Gloria hotela nalazi se “Gogi Fun Jungle” – mini grad za decu kao i mini džungla za igru, mada i Gloria Verde ima svoj Gogi club za decu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort ima svoju peščanu plažu okruženu raskošnim zelenilom sa prelepim dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Standardna soba: površine su 25 m², nalaze u glavnoj zgradi i imaju pogled na vrt. Soba ima kupatilo sa tuš kabinom, terasu ili balkon.

Junior suite:površine su 36 m², imaju pogled na vrt. Poseduju jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem, sofa, terasu ili balkon.

Family Suite: površine su 40m². Apartman se sastoji iz dve sobe, u jednoj sobi je bračni ležaj dok su u drugoj sobi dva odvojena kreveta, kupatilo sa kadom,SAT TV u obe sobe. Terasa ili balkon sa pogledom na baštu.

Svaka soba ima: Wi-Fi internet, direktan telefon u sobi i kupatilu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, LCD TV, sef, mini bar, tuš/kada, balkon ili terasa, centralna klimatizacija, bade mantil, ketler i set za kafu i čaj.

Plaća se: room service od 07:00 do 23:00 časa.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, poslastičarnica, sokovi od sveže ceđenog voća, a la carte restorani jednom nedeljno uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restorani, luksuzna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, “Arena” amfiteatar, dnevne i večernje animacije, boćanje, zumba, pilates, odbojka na plaži, aerobik, joga, tenis, vaterpolo, strelljaštvo, vazdušna puška, gimnastika, stoni tenis, mini fudbal, fitness centar, diskoteka “Insomnia”, bioskop,

Plaća se: kuglanje, bilijar, video igrice, oprema za tenis i časovi tenisa, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, golf i časovi golfa, specijalni programi u fitness centru.

Spa & wellness

“Asklepion Spa & Thalasso” je predivan Spa centar koji zauzima 1800 m2. Gostima su na raspolaganju bio i finska sauna, zona za relaksaciju, zatvoreni bazen od 162 m2, tursko kupatilo, Thalasso bazen.

Plaća se: 15 soba za terapiju, nega kože, masaže i tretmani, manikir-pedikir, privatno tursko kupatilo, fizioterapija i rehabilitacija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GLORIA VERDE RESORT