GLORIA SERENITY RESORT - 1 A Travel turistička agencija

GLORIA SERENITY RESORT

GLORIA SERENITY RESORT

Lokacija

Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, 7 km od centra Beleka, 1.5 km od golf centra “Gloria”, 40 km od aerodroma u Antaliji  i 55 km od centra Antalije.

Opšti podaci

Resort ukupno ima 254 superior soba, 16 apartmana, 99 vila, odnosno kapacitet od 971 ležaja.
Hotel ima glavni restoran “Tetrasomia”, a la carte restorane (“le Jardin au Printemps”-francuski, “Komnenos”, “Sha” – azijski, “River Landing”-riblji,) nekoliko snack barova (“ La Trattoria“,  “Route 66” , “ Traces Beach Snack“) , diskoteku, karaoke bar, Arena amfiteatar.
Za decu tu su “Gogi Kids Club” – mini, junior i teenage klub, igralište, pikado, animacije na bazenu, dečiji bazen, turniri u fudbalu, bioskop. U blizini hotel nalazi se “Gogi Fun Jungle” – mini grad za decu kao i mini džungla za igru.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort ima svoju peščanu plažu okruženu raskošnim zelenilom sa prelepim dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.
Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Superior soba: nalaze se u glavnoj zgradi i površine su  39m²,  imaju pogled na vrt ili delimično na more. Poseduju jednu spavaću sobu sa francuskim ležejem ili dva odvojena kreveta, sofa, kupatilo ( jacuzzi i tuš kabina ), balkon ili terasu. 

Superior Lagoon soba: nalaze se u glavnoj zgradi i površine su  39m², imaju pogled na bazen. Poseduju jednu spavaću sobu sa francuskim ležejem ili dva odvojena kreveta, sofa, kupatilo ( jacuzzi i tuš kabina ), terasa sa direktnim pristupom bazenu. 

Villa Garden: nalazi se u Serenity Resort Villas delu i površine su 86m², sa pogledom na baštu. Villa Garden je dupleks vila u kojoj se nalaze dve spavaće sobe, dva kupatila ( u glavnom kupatilu nalazi se jacuzzi i tuš kabina, u drugom kupatilu je kada). Vila ima i terasu na kojoj se nalazi jacuzzi. 

Pool Villa: površine 86m² i imaju pogled na bazen. Pool Villa je dupleks vila u kojoj se nalaze dve spavaće sobe, dva kupatila ( u glavnom kupatilu nalazi se jacuzzi i tuš kabina, u drugom kupatilu je kada).
Vila ima i terasu na kojoj se nalazi jacuzzi i direktan pristup bazenu.

Sve sobe imaju: Wi-Fi internet, direktan telefon u sobi i kupatilu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, LCD TV, sef, mini bar ( dnevno se dopunjuje), fen, tuš/kada, balkon ili terasa, centralna klimatizacija, bademantil, ketler i set za kafu i čaj. 
Plaća se: room service od 07:00 do 23:00 časa.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: doručak, ručak , večera, užine, poslastičarnica, sokovi od sveže ceđenog voća, a la carte restoranijednom nedeljno uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: a la carte restorani uz rezervaciju dva dana ranije, luksuzna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, otvoreni bazen sa morskom vodom, “Arena” amfiteatar, dnevne i  večernje animacije, boćanje, zumba, pilates, odbojka na plaži, aerobik, joga, tai-či, tenis, gimnastika, stoni tenis, fitness centar, diskoteka, bioskop.
Plaća se: kuglanje, bilijar, video igrice, oprema za tenis i časovi tenisa, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, golf i časovi golfa, specijalni programi u fitness centru.

Spa & wellness

“Serenity Spa” je predivan Spa centar koji zauzima 3500 m2. U koncept ulaze: sauna, zona za relaksaciju, zatvoreni bazen, tursko kupatilo, 2 parna kupatila.
Plaća se: 15 soba za terapiju, nega kože, masaže i tretmani, manikir-pedikir, privatno tursko kupatilo, fizioterapija i rehabilitacija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GLORIA SERENITY RESORT