GLORIA SERENITY RESORT

GLORIA SERENITY RESORT

Lokacija

Nalazi se u Beleku na svojoj plaži, 7km od centra Beleka, 1.5km od golf centra “Gloria”, 40km od aerodroma u Antaliji  i 55km od centra Antalije.

Opšti podaci

Resort ukupno ima 254 superior soba, 16 apartmana, 99 vila, odnosno kapacitet od 971 ležaja.
Hotel ima glavni restoran “Tetrasomia”, 5 a’ la carte restorana (Le Jardin au Printemps – francuski, AKA – japanski, Serenity Steak House , River Landing – riblji, La Taratoria Romana – italijanski), nekoliko snack barova (La Trattoria,  Route 66 , Traces Beach Snack), diskoteku, karaoke bar, “Arena” amfiteatar.
Za decu tu su “Gogi Kids Club” – mini, junior i teenage club, igralište, pikado, animacije na bazenu, dečiji bazen, turniri u fudbalu, bioskop. U blizini hotel nalazi se “Gogi Fun Jungle” – mini grad za decu kao i mini džungla za igru.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort ima svoju peščanu plažu okruženu raskošnim zelenilom sa prelepim dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.
Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Superior soba: nalaze se u glavnoj zgradi i površine su  39m²,  imaju pogled na vrt ili delimično na more. Poseduju jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, sofa, kupatilo ( jacuzzi i tuš kabina ), balkon ili terasu. 

Superior Lagoon soba: nalaze se u glavnoj zgradi i površine su  39m², imaju pogled na bazen. Poseduju jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta, sofa, kupatilo ( jacuzzi i tuš kabina ), terasa sa direktnim pristupom bazenu. 

Villa Garden: nalazi se u Serenity Resort Villas delu i površine su 86m², sa pogledom na baštu. Villa Garden je dupleks vila u kojoj se nalaze dve spavaće sobe, dva kupatila ( u glavnom kupatilu nalazi se jacuzzi i tuš kabina, u drugom kupatilu je kada). Vila ima i terasu na kojoj se nalazi jacuzzi. 

Pool Villa: površine 86m² i imaju pogled na bazen. Pool Villa je dupleks vila u kojoj se nalaze dve spavaće sobe, dva kupatila ( u glavnom kupatilu nalazi se jacuzzi i tuš kabina, u drugom kupatilu je kada).
Vila ima i terasu na kojoj se nalazi jacuzzi i direktan pristup bazenu.

Sve sobe imaju: Wi-Fi internet, direktan telefon u sobi i kupatilu, satelitska TV sa muzičkim kanalima, LCD TV, sef, mini bar ( dnevno se dopunjuje), fen, tuš/kada, balkon ili terasa, centralna klimatizacija, bademantil, ketler i set za kafu i čaj. 
Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima: doručak, ručak , večera, užine, poslastičarnica, sokovi od sveže ceđenog voća, a la carte restoran jednom nedeljno uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: a’ la carte restorani uz rezervaciju dva dana ranije, luksuzna i flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, otvoreni bazen sa morskom vodom, “Arena” amfiteatar, dnevne i  večernje animacije, boćanje, zumba, pilates, odbojka na plaži, aerobic, joga, tai-či, tenis, gimnastika, stoni tenis, fitness centar, diskoteka, bioskop.
Plaća se: kuglanje, bilijar, video igrice, oprema za tenis i časovi tenisa, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, golf i časovi golfa, specijalni programi u fitness centru.

Spa & wellness

“Serenity Spa” je predivan Spa centar koji zauzima 3500m2. U koncept ulaze: sauna, zona za relaksaciju, zatvoreni bazen, tursko kupatilo, 2 parna kupatila.
Plaća se: 15 soba za terapiju, nega kože, masaže i tretmani, manikir-pedikir, privatno tursko kupatilo, fizioterapija i rehabilitacija.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GLORIA SERENITY RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.1474 RSD