FAME RESIDENCE KEMER HOTEL AND SPA - 1 A Travel turistička agencija

FAME RESIDENCE KEMER HOTEL AND SPA

FAME RESIDENCE KEMER HOTEL AND SPA

Lokacija

Nalazi se u Kemeru na svojoj plaži, oko 0,5km od centra Kemera, oko 45km od centra Antalije i oko 58km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel ima 246 soba (218 standardnih, od čega su 2 prilagođene osobama sa posebnim potrebama, 26 porodičnih soba i 2 apartmana).

Tu su još glavni restoran Gizem, 3 à la carte restorana (turski, italijanski i riblji), Gözde Pub, Cafe Fame, barovi (Lobby, Pool, Beach) i diskoteka.

Za decu su tu dečiji bazen, mini klub, dečiji meni u glavnom restoranu i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom EU. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Standardna soba: balkon (imaju skoro sve sobe), centralna klima, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima, kupatilo sa tuš-kadom, fen za kosu, laminat, mini bar (voda i sokovi), set za čaj i kafu.

Family R.O.H. sobe se sastoje od jedne velike sobe.

Family superior se sastoji od dve sobe.

Plaćaju se: telefon i room service.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu Fame Style All inclusive  – samoposluživanje u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U konceptu su i turske palačinke, topli napici, pite, sladoled, razne grickalice, sezonsko voće u raznim delovima hotela u različito vreme, užine na plaži.

Plaćaju se: à la carte restorani (uz prethodnu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, hrana i piće posle 24 h i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, parking, rent-a-car, market, butici, juvelirnica, foto radnja, faks, sale za sastanke.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, fitness centar, stoni tenis, pikado, dnevne i večernje animacije i programi u hotelu i na plaži, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: bilijar, sportovi na vodi, internet kutak.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: masaže, tretmani za lice i telo, piling, đakuzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

FAME RESIDENCE KEMER HOTEL AND SPA