FAME RESIDENCE GOYNUK HOTEL - 1 A Travel turistička agencija

FAME RESIDENCE GOYNUK HOTEL

FAME RESIDENCE GOYNUK HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Göynük, oko 90m od svoje plaže, oko 10km od centra Kemera, oko 30km od centra Antalije i oko 45km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel ima ukupno 257 soba, od čega 235 standardnih i 22 family soba. Tu su još i glavni restoran, 3 à la carte restorana (italijanski, riblji, turski), 3 bara (Pool, Lobby, Beach).

Za decu su tu mini klub, dečiji bazen, igralište, animacije i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaža

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu udaljenu 90m od hotela. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćuju.

Smeštaj

Standardna soba: tepih ili parket na podu, kupatilo sa tuš/kadom, fen za kosu, centralna klima, skoro sve sobe imaju balkon, satelitska TV sa muzičkim kanalima, mini bar (voda i sokovi), sef.

Plaćaju se: telefon i room service.

Hrana i piće

Usluga je All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Doručak se služi od 07:00h – 10:30h, ručak od 12:30h – 14:00h, dok je večera od 19:30h – 21:30h. Između 11:30h i 16:30h gosti se mogu poslužiti užinom, a u svakom trenutku mogu dobiti lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, tople napitke.

U okviru hotela u određeno vreme gosti mogu uživati u turskim palačinkama, pitama, sladoledu, sezonskom voću, a jednom u toku boravka u à la carte restoranu bez doplate, uz prethodnu rezervaciju.

Plaćaju se: à la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, mini bar osim vode i sokova, sva hrana i piće posle ponoći.

Ostali sadržaji

Lekar, sevis za pranje veša, hemijsko čišćenje, foto servis, telefon, faks, rent-a-car, rent-a-bike, parking.

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa toboganima, dečiji bazen, zatvoreni bazen,dnevne i večernje animacije i programi u hotelu i na plaži, fitness centar, stoni tenis, teniski teren, mini fudbal, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: bilijar, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, đakuzi.

Plaćaju se: centar za negu lepote, solarijum.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

FAME RESIDENCE GOYNUK HOTEL