Opšti podaci

Otvoren u aprilu 2015. godine. Elegantan i moderan butik-hotel, namenjen mlađima i onima koji vole da budu blizu centra, klubova, kafića i koji vole da šetaju. U blizini se nalaze tržni centri, supermarket i restorani gde možete provesti ugodne večernje trenutke.

Hotel se nalazi u drugom redu od plaže do koje se prelazi preko mosta.

Napomena: U zatvorenim delovima hotela je zabranjeno pušenje.

Plaža

Hotel ima lepo uređenu privatnu plažu Dream Beach koja se nalazi sa druge strane ulice gde gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Plaža ima dva dela sa peščanim lagunama kao i dva moderno opremljena pontona sa velikim brojem ležaljki i suncobrana.

Na plaži se nalazi spa centar koji se dodatno plaća. Animacioni tim organizuje za decu i odrasle zabavu nekoliko puta u toku dana. Hotelska plaža je otvorena od 08:00 do zalaska sunca.

Smeštaj

Hotel ukupno ima 106 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju mini bar, TWC, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, sef. Većina soba poseduje balkon a neke prozor od poda do plafona.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu polupansion – doručak i večera i all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Doručak se služi od 07:00 do 10:00  (u glavnom restoranu), užina od 11:00 do 12:00 (služi se na bazenu), ručak od 13:00 do 15:00 (u glavnom restoranu), café break od 15:00 do 17:00 (služi se na bazenu), večera od 19:00 do 22:00 (u glavnom restoranu). Bar na bazenu je otvoren od 10:00 do zalaska sunca, bar na plaži od 10:00 do zalaska sunca. Bezalkoholna pića: coca-cola (pepsi), sprite (7-up), voda, alkoholna pića: pivo (točeno), vodka, džin, rum…

Ostali sadržaji

Mini biblioteka, Wi-Fi internet na recepciji, 2 bazena za odrasle (jedan bazen se greje zimi) i jedan dečiji, koji se nalaze u okviru hotelskog komleksa, aquabik, odbojka, ples, stoni tenis.

Uz doplatu: room service, telefon, pranje veša, lekar, fitnes sala i teretana, bilijar, sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, masaža.

Lokacija

Nalazi se oko 500m od novog centra Memša, oko 5km od starog centra Sakale i oko 6km od aerodroma.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ELYSEES PREMIER