DREAM WORLD AQUA

DREAM WORLD AQUA

Lokacija

Nalazi se u mestu Kumköy,  na oko 1000m od svoje plaže, oko 6km od centra Sidea, oko 60km od centra Antalije i 55km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Dream World Aqua je otvoren juna 2015. godine i ima 386 sobe od čega su 292 standardne sobe, a ostale su family sobe i apartmani. Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se u neposrednoj blizini hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini.
Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte ( “Sultan”- turski, “Neptune”-riblji, “Bolita”-italijanski, ” Bihai”-kineski), snack restoran, restoran na plaži, nekoliko barova,poslastičarnicu, diskoteku, amfiteatar.
Za decu tu su Childrens World (Dečiji svet), bazen za neplivače, dečiji bazen, igralište.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Resort poseduje peščanu plažu udaljenu 1000m od samog hotela. Na njoj se nalazi bar.
Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela. Gostima je na raspolaganju shuttle service do plaže nekoliko puta u toku dana.

Smeštaj

Sve sobe imaju laminatni pod, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), direktan telefon, SAT LCD TV sa satelitskim i muzičkim programima, Wi-Fi, klima uređaj, fen, kupatilo sa tuš- kadom.

Standard  2 sobe  namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.


Porodična soba
se sastoji iz dve sobe povezane vratima i jedno kupatilo.

Plaćaju se: room service i sef (iznajmljuje se na recepciji), telefon.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna čorba, dijetalni i dečiji bife, užine u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled. Koncept je od 10:00 do 24:00 časa.

Plaćaju se: luksuzna i premium pića, flaširana pića, energetski napici, vitamin bar, sokovi od svežeg ceđenog voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, šoping centar i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, Relax bazen (18+), Akva Park sa 10 različitih tobogana, zatvoreni bazen, TV soba, stoni tenis,  odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije i programi, živa muzika, fitness centar, teniski teren, pikado, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, internet café, igraonica.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: Spa, tretmani za negu lepote, piling, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

DREAM WORLD AQUA