CLUB SHARK HOTEL

CLUB SHARK HOTEL

Lokacija

Nalazi se u mestu Gümbet oko 3km od centra Bodruma i oko 38km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od ulice sa barovima i diskotekama. Ima ukupno 105 soba (standardne sobe i suite), a gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu je dečiji bazen.

Plaža

Hotel je udaljen 400m od gradske plaže u Gumbetu, a do plaže sa kojom hotel ima saradnju koja se nalazi u mestu Bitez (nekoliko kilometara od hotela) ide shuttle bus prema rasporedu koji je propisao hotel ( uglavnom jedanput dnevno do plaže u 11h i povratak u 17h). Upotreba suncobrana i ležaljki na ovoj plaži je besplatna. 

Plaća se: peškiri za plažu, hrana i piće na plaži.

Smeštaj

Sve sobe imaju LCD TV, telefon, sef, fen, mini bar (samo 0,5L vode), Wi-Fi internet.

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje- izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U koncpt usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića u periodu 10:00-23:00. 

Plaća se: uvozna i flaširana pića, sladoled, sveže ceđeni sokovi, turska kafa i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Bazen na otvorenom, bazen za decu, fitness centar, pikado, stoni tenis, bilijar, kao i druge animacije i večernji program. Wi-Fi internet je dostupan gostima besplatno u okviru hotelskog kompleksa.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, suana.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

CLUB SHARK HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(3) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } }
1 EUR = 117.2907 RSD