BELLIS DELUXE HOTEL - 1 A Travel turistička agencija

BELLIS DELUXE HOTEL

BELLIS DELUXE HOTEL

Lokacija

Bellis Deluxe Hotel se nalazi na oko 5 km od centra Beleka, najbliže mesto je Kadriye (3 km). Od centra Antalije je udaljen oko 42 km a od aerodroma Antalija 32 km.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u aprilu 2014. godine, zauzima površinu od 135 000 m². Ima ukupno 557 smeštajnih jedinica, dostupne su i sobe za osobe za posebnim potrebama. Poseduje glavni restoran, 4 a la carte restorana, poslastičarnicu, 4 bara (Jazz bar, Bellis Lounge Bar, Meetpoint bar, Jasmine pool bar). Wifi je dostupan u javnim prostorijama.

Za najmladje je tu aqua park (6 tobogana), dečiji bazen, mini club, junior club, zoo vrt.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 290 m dugu peščanu plažu sa plavom zastavicom.  Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.

Smeštaj

Sve sobe poseduju balkon ili terasu, klima uredjaj, minibar, TV, telefon, sef, bademantil, papuče, fen, tuš ili kadu.

Standardne sobe su veličine 22 m², nalaze se u glavnoj zgradi hotela i mogu imati pogled ka bašti, bočni pogled na more ili direktni pogled na more.
Svaka soba poseduje : balkon, telefon, sef, mini bar, Wi- Fi, ketler, 

Family Superior Camelia sobe su veličine 50 m² i nalaze se na 80m od mora. Svaka soba se sastoji iz dnevne sobe i spavaće sobe razdvojene vratima. 
Svaka soba poseduje: balkon, telefon, sef, mini bar, ketler. 

Plaća se: room service, Wifi.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima: doručak ( 07:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 10:30), ručak ( 12:30 – 14:30), večera (19:00  – 21:30), ponoćna užina ( 24:00 – 02:00), sladoled ( 12:00 – 18:00; 19:00 – 21:30), domaća alkoholna i bezalkoholna pica, gozleme.

Plaćaju se: sokovi od sveže cedjenog voća, a la carte restorani, uvozna alkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Butik, frizerski salon, market, doktor, servis za pranje i peglanje veša, zlatara, rent a car.

Sport i zabava

U sklopu hotela nalazi se otvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park, relax bazen, mini biblioteka, teniski tereni. Gostima su dostupne i sledeće aktivnosti :odbojka na plaži, mini golf, igralište, mini fudbal, tenis.

Plaćaju se: svi sportovi na vodi,  časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena i oprema, igraonica.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna,  parno kupatilo, vitamin bar, fitnes centar.

Plaćaju se: masaže i ostali tretmani, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

BELLIS DELUXE HOTEL