AYDINBEY QUEEN’S PALACE & SPA

AYDINBEY QUEEN’S PALACE & SPA

Lokacija

Hotel se nalazi u Beleku, mesto Kadriye, udaljen je oko 7km od centra Beleka i oko 27km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel se nalazi u Beleku, mesto Kadriye. U svom sastavu ima glavni restoran, 2 a’ la carte restorana (azijska i italijanska kuhinja), nekoliko barova, bar na plaži i poslastičarnicu, raspolaže sa 360 smeštajnih jedinica.

Za decu postoji mini club ( 4 -12 godina), dečiji meni tokom večere u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel je udaljen od plaže oko 2km, do plaže postoji shuttle bus. Upotreba suncobrana i ležaljki se dodatno ne naplaćuje.

Smeštaj

Sobe poseduju balkon, mini bar (dopunjuje se vodom), sef, ketler, set za čaj i kafu, Wi-Fi, fen, TV, laminat.
Standardne sobe imaju površinu od 26m2,  family sobe imaju površinu od 52m2. Hotel poseduje i 4 sobe namenjene osobama sa posebnim potrebama.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, sladoled, užina, turske palačinke u odredjeno doba dana. Koncept obuhvata lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: a’ la carte restorani (besplatni su jednom u toku boravka od minimum 7 noći uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Servis za peglanje veša, frizer, šoping centar, doktor.

Sport i zabava

Zatvoreni bazen, 2 otvorena bazena (jedan bazen je sa 5 tobogana), otvoreni dečiji bazen. U hotelu se ogranizuju  razne dnevne animacije, od ostalih aktivnosti tu su odbojka na plaži, odbojka u vodi, step aerobik, pikado, boćanje, stoni tenis, fitnes, muzika uživo.

Plaćaju se: sportovi na vodi, kuglanje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, slana soba.

Plaćaju se: masaže, salon lepote i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

AYDINBEY QUEEN'S PALACE & SPA