ARIA RESORT & SPA HOTEL

ARIA RESORT & SPA HOTEL

Lokacija

Nalazi se u regiji Konakli od centra mesta udaljen je oko 3km, od aerodroma u Antaliji oko 103km ,od Alanje oko 15km.

Opšti podaci

Aria Resort zauzima površinu od 14.750m² i sastoji se od dva bloka koja su razdvojena tunelom. A blok ima 8 spratova i 2 lifta, B blok ima 7 spratova i 2 lifta. Resort raspolaže sa ukupno 293 sobe.

Gosti hotela imaju na raspolaganju dva  à la carte restorana (Ottoman and Mediterranean), koje mogu koristiti jednom u toku boravka od najmanje 7 noćenja uz prethodnu rezervaciju.

U okviru hotela organizuju se animacije za decu,  za najmađe je tu i mini club (4-12 godina) kao i dečiji bazen.

Plaža

Nalazi se na svojoj peščano šljunkovitoj plaži dugačkoj 250m sa pontonom. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju dodatno, peškiri za plažu se preuzimaju u Spa centru uz mogućnost zamene na 2 dana.

Smeštaj

Resort raspolaže sa ukupno 293 sobe od toga 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju klimu, LCD TV, Wi fi, minibar, telefon, toalet, tuš kabinu, fen, sef, ketler, balkon.

Standard soba je veličine 26m² i može biti u oba bloka A ili B.

Family sobe su veličine 52m² i sastoji se iz dve prostorije sa pogledom na baštu i nalazi se samo u B bloku.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera. U konceptu su užine, sladoledi i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u à la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju). Na raspolaganju je više barova kao što su Lobby bar, Pool bar, Beach bar, Restauran bar, Relax bar.

Plaća se: sva uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća,kokteli i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji


Plaća se:
telefon, pranje i peglanje veša, frizer, fotograf, butik, gift shop, market, zlatara.

Sport i zabava

Resort raspolaže sa dečijim bazenom, jednim unutrašnjim i dva spoljašnja bazena od kojih je jedan sa toboganima. Od ostalih aktivnosti gostima je na raspolaganju fitness sala, stoni tenis i razne dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportvori na vodi, bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, tursko kupatilo (uz prethodnu rezervaciju).

Plaća se: masaže, piling, nega kože.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ARIA RESORT & SPA HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "275,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(2) { ["rand"]=> string(3) "ASC" ["minprice"]=> string(3) "ASC" } ["meta_query"]=> array(2) { ["varminprice"]=> array(3) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["value"]=> int(0) ["compare"]=> string(1) ">" } ["minprice"]=> array(2) { ["key"]=> string(30) "onesystem_packageminorderprice" ["type"]=> string(7) "numeric" } } }
1 EUR = 117.2146 RSD