Lokacija

Hotel se nalazi u Memši, oko 3km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u septembru 2022. godine, deo je poznatog lanca Pickalbatros i predviđen je samo za goste starije od 16 godina. U ponudi ima 318 smeštajnih jedinica, veliki izbor sportskih aktivnosti, a gostima je na raspolaganju i nekoliko barova i restorana. 
Napomena: U cenu smeštaja uračunata je obavezna doplata za Neverland night show (uključuje večeru i transfer)

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 318 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, Wi-Fi internet, fen za kosu.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i nekoliko a la carte restorana – Alfredo (italijanska kuhinja), Blue Lounge (azijska kuhinja), Culina (orijentalna kuhinja i morski plodovi) i Golden Lounge. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Healthy Bar, Beach Bar i Alfredo Cafe. 

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji

Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, taxi, salon lepote. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 3 bazena (jedan bazen sa delom sa džakuzijem, jedan bazen za relaksaciju i jedan bazen površine 2.060m², odbojku na plaži, teren za tenis, teren za razne sportove, mini golf, bilijar.

Plaća se: osvetljenje terena, sportovi na vodi. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.