/ Promocije

Promocije

First minute - Last minuteKipar

Famagusta je mirna i luksuzna regija koja se pruža na najlepšoj plaži celog ostrva Kipar, sa hotelima turskog standarda, na velikim posedima.

Kirenija je lučki grad na severnoj obali Kipra, prepun istorijskih spomenika i prelepih prizora. Kirenija nudi bistro more i prelepe pejzaže zbog čega ćete uvek želeti da se vratite na ovo ostrvo.

AjaNapa se nalazi u jugoistočnom delu Kipra.  Ovo mesto je čuveno po netaknutoj prirodi, dugim peščanim plažama i toploj vodi, tako da predstavlja savršeno mesto za ljubitelje kupanja i sunčanja.

Larnaka je jedan od najstarijih gradova na Kipru i nalazi se na jugoistočnoj obali ostrva. Noćni život nije toliko aktivan kao u drugim mestima na Kipru, stoga Larnaka predstavlja idealnu destinaciju za porodični odmor.

Limasol je drugi po veličini grad na Kipru i nalazi se na južnom delu ostrva. Pruža se 15 km duž obale gde su izgrađeni brojni hoteli, između kojih se nalazi lepo uređeno šetalište sa stablima eukaliptusa.

Pafos se nalazi na jugozapadu ostrva, krase ga predivna priroda, kosmopolitski hoteli, istorijske znamenitosti , veliki broj sunčanih dana, kao i blaga klima koja se svrstava među najblagotvornije na Mediteranu.

Protaras se nalazi na jugoistočnom delu Kipra. Na mestu današnjeg Protarasa nekada se nalazio stari grad Leukolla. Turističko mesto krasi  tirkizno more i peščane plaže od kojih je najpoznatija „Fig Tree Bay“

 

 

Turska

Antalija je dvomilionska metropola na mediteranskoj obali Turske, i oko nje orbitira jedan od najlepših delova obale – Tirkizna rivijera.

Kemer je primorski grad na 40 km zapadno od same Antalije. Čini ga 53 km prelepe obale opasane padinama Taurusa sa zapadne strane i tirkiznim Mediteranom.

Belek  je urbana celina u okviru distrikta grada Serik (51.000 stanovnika) koja povezuje 4 centralna naselja od kojih je Belek najveće.

Side je smešten na 75-om kilometru od Antalije i aerodroma, i antički je grad neprocenjive lepote. Nadaleko je poznat nezaboravan zalazak sunca gledan iz podnožja Apolonovog hrama u Sideu.

Alanja leži na stenovitom rtu koji štrči ka dubinama Mediterana i koji je opasan sa dve dugačke peskovite plaže. Nalazi se 125 km od Antalije i aerodroma, a sa svojih 200.000 stanovnika drugi je po važnosti i posećenosti centar regiona.

 

 

Egipat

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

SomaBay (Soma Bej) – „Soma zaliv“ se nalazi oko 15 km severno od Safage i oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani, lepa plaža, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje ali i bavljenje mnogim sportovima

ElGouna(ElGuna)Gradić je nastao pre oko 20 godina. U ovom slučaju, čovekova mašta se poigrala sa prirodom i stvorila rajski ambijent. “Mala Venecija na Crvenom moru” važi za najluksuznije mondensko letovalište u ovom delu sveta…

SahlHasheesh

MakadiBay (Makadi Bej) – Turističko naselje Makadi nalazi se oko 35 km južno od Hurgade u istoimenom zalivu. Naselje je okruženo peščanom plažom dugom 4 kilometra.  U mestu se nalaze luksuzni hoteli, svaki u jedinstvenom stilu, sa komforno opremljenim kompleksima, uređenim vrtovima i brojnim ukrasima. Privlači veliki broj turista ali i one koji ovde dolaze zbog ronjenja.

MarsaAlam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina  postalo atraktivno i dostupno svima.

 

 

Malta

Malta, ili zvanično Republika Malta je mala i gusto naseljena ostrvska država koju sačinjava arhipelag u sred Sredozemnog mora na jugu Evrope. Ceo arhipelag čine tri ostrva: Malta, Gozo i Komina. Iako geofizički čini deo severne Afrike, Malta se geopolitički nalazi u južnoj Evropi.

Sliema – popularna destinacija parova i porodica, centar kupovine, restorana i noćnog života. 

St. Julians –  najživopisniji turistički centar na Malti, u sklopu koga se nalazi deo sa najrazvijenijim noćnim životom. 

Golden Bay zaliv sa istoimenom popularnom velikom peščanom plažom, sa sadržajima za sve generacije. 

Mellieha  – deo Malte za ljubitelje peščanih plaža. Najveća turistička atrakcija ove oblasti je Popajevo selo.

St. Paul (Qawra) – prethodno poznato kao ribarsko selo, sada poznato turističko letovalište, St. Paul zaliv je mesto za miran i porodičan odmor. 

 

KURSNA LISTA

Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu

Eur = 120.50
Društvene mreže
© 2008-2017 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana

Budite obavešteni


Korisnička podrška
011 655 78 00
info@1atravel.rs
Početna | O nama | Uslovi putovanja | Aranžmani | Katalog | Kontakt