Izrael avionom

Izrael avionom

Obilazak najznamenitijih istorijskih lokaliteta u Vitlejemu i Jerusalimu i nezaboravno kupanje u Mrtvom moru. Izlet vode ruski vodiči na ruskom jeziku. Postoji mogućnost doplate za vodiča na engleskom jeziku.

* Sadržaj izleta:

I varijanta: Pre poletanja je organizovana večera u Antaliji. Nakon sletanja u Telaviv smeštanje u hotel kategorije 3*. Nakon doručka narednog dana sledi put ka Vitlejemu gde se posećuje pećina u kojoj se rodio Isus Hristos. Nakon posete Vitlejemu sledi poseta Jerusalimu, poseta zida plača, ulice bola….Na putu do Jerusalima se prolazi kroz čuvene šume maslina. Nakon posete Jerusalimu slede 3 pauze od po 10 minuta za kupanje u Mrtvom moru. U cenu izleta su uključena tri obroka.

II varijanta: Nakon dolaska u Telaviv sledi put ka Vitlejemu gde se posećuje pećina u kojoj se rodio Isus Hristos. Nakon posete Vitlejemu sledi poseta Jerusalimu, poseta zida plača, ulice bola….Na putu do Jerusalima se prolazi kroz čuvene šume maslina. Nakon posete Jerusalimu slede 3 pauze od po 10 minuta za kupanje u Mrtvom moru. U okviru izleta su uključena tri obroka.

Trajanje izleta: u ponudi agencije su dve varijante odlaska na ovaj izlet – jedan dan bez noćenja i dva dana sa jednim noćenjem

I varijanta: polazak aviona iz Antalije za Telaviv oko 21:00h prvog dana, dok je povratak u Antaliju sledećeg dana oko 00:00h. Let  traje sat vremena.

II varijanta: polazak aviona iz Antalije za Telaviv je oko 6:30h, dok je povratak za Antaliju planiran istog dana oko 00:00h. Let  traje sat vremena.KURSNA LISTA

Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu

Eur = 120.75

ONLINE REZERVACIJE

Naš web sajt smo uredili tako da Vam pružimo mogućnost lakog pristupa svim informacijama o destinacijama i hotelima. Jednostavnim postupkom možete da izvršite rezervaciju preko interneta ili da pozovete naš call centar za bilo koju informaciju.

011 655 78 00

Društvene mreže
© 2008-2017 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana

Budite obavešteni


Korisnička podrška
011 655 78 00
info@1atravel.rs
Početna | O nama | Uslovi putovanja | Aranžmani | Katalog | Kontakt