Istanbul - 1 A Travel turistička agencija

Istanbul

Istanbul
Istanbul

Istanbul, grad koji izlazi na Mramorno more, spaja istok i zapad preko Bosforskog moreuza i zahvata dva kontinenta, oduvek je bio značajna strateška tačka u ovom delu sveta. Zahvaljujući značajnom geografskom položaju na Bosforu, bio je predodređen da bude veliki grad. Iako nema status prestonice, Istanbul je ostao najveći i najznačajniji grad u Turskoj.

Danas je metropola sa preko 14 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Središte grada čini veliki trg Taksim. Za turiste je svakako najzanimljivije staro jezgro grada – Aja Sofija, Plava i Sulejmanova džamija, Topkapi i Dolmabahče palata, stari bazari i crkve koji čine deo raskošnog kulturno istorijskog nasleđa. Grad koji nikad ne spava, primamljiv za stare i mlade, ostaviće Vas bez reči i u Vašem sećanju će ostati jako dugo, toliko da poželite ponovo da ga posetite.

DEŽURSTVO U VREME VANREDNOG STANJA
Poštujući preporuke zbog uvedenog vanrednog stanja i ograničenja kretanja građana, turistička agencija “1 A Travel” je donela odluku da od 22.03.2020. radi po principu dežurstva od kuće radnim danima od 10 - 14h.
Kontakt telefonom i mejlom: info@1atravel.rs (063 1109 858ns@1atravel.rs (063 1109 854‬) 
mercator@1atravel.rs (063 1109 859‬)