Filtriraj po
Sortiranje:

Za nas nova, inače veoma popularna destinacija na severu Egipta predstavlja najlepši deo obale ove zemlje na Mediteranu. Od Aleksandrije do regije Marsa Matruh, na obali dugoj preko 250 km, nalaze se najlepše plaže u ovom delu sveta. Kristalno beli sitan pesak više podseća na Maldive, Karibe ili Bahame nego da obalu Mediterana. U kombinaciji sa luksuznim hotelima poznatih svetskih lanaca, velikim brojem izleta na moru, pustinji i oblasti Aleksandrije predstavlja idealnu destinaciju za sve. Temperature vazduha u toku leta nisu previsoke tj nisu u proseku preko 30c a tokom proleća (april i maj) i jeseni (septembar i oktobar) nisu niže u proseku od 25c što pruža priliku svima koji vole povetarac i ne vole veliku vrućinu da uživaju u “Karibima na Mediteranu”. Temperatura mora u toku proleća je oko 20c u toku leta nije ispod 25c sve do kraja oktobra.
severna-obala-egipta-marsa-matruh
Za nas nova, inače veoma popularna destinacija na severu Egipta predstavlja najlepši deo obale ove zemlje na Mediteranu. Od Aleksandrije do regije Marsa Matruh, na obali dugoj preko 250 km, nalaze se najlepše plaže u ovom delu sveta. Kristalno beli sitan pesak više podseća na Maldive, Karibe ili Bahame nego da obalu Mediterana.
U kombinaciji sa luksuznim hotelima poznatih svetskih lanaca, velikim brojem izleta na moru, pustinji i oblasti Aleksandrije predstavlja idealnu destinaciju za sve.
Temperature vazduha u toku leta nisu previsoke tj nisu u proseku preko 30c a tokom proleća (april i maj) i jeseni (septembar i oktobar) nisu niže u proseku od 25c što pruža priliku svima koji vole povetarac i ne vole veliku vrućinu da uživaju u “Karibima na Mediteranu”. Temperatura mora u toku proleća je oko 20c u toku leta nije ispod 25c sve do kraja oktobra.
Društvene mreže
© 2008-2017 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana

Budite obavešteni


Korisnička podrška
011 655 78 00
info@1atravel.rs
Početna | O nama | Uslovi putovanja | Aranžmani | Katalog | Kontakt